Θέατρο, Κινηματογράφος, Ντοκυμανταίρ, TV και ΔιαδίκτυοΚοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)Πολυμέσα - Multimedia

Γιος Γιάννη Βούρου: Το Ότι Οι Γονείς Μου Δεν Ντράπηκαν Ποτέ Για Μένα, Με Έκανε Και Μένα Να Μην Ντραπώ

8 Δεκεμβρίου 2021

Γιος Γιάννη Βούρου: Το Ότι Οι Γονείς Μου Δεν Ντράπηκαν Ποτέ Για Μένα, Με Έκανε Και Μένα Να Μην Ντραπώ

«Λόγω των προβών, των γυρισμάτων, των παραστάσεων έβλεπα τους γονείς μου λιγότερο από όσο θα ήθελα» τόνισε ο Στέφανος Βούρος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha.

Ο γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου πρόσθεσε στην συνέχεια πως: «Σκεφτόμουν μικρός πως όταν με το καλό θα κάνω οικογένεια, δεν θα θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν λίγο και να τραβάω όσα τραβούσαν οι δικοί μου».

Μέσω των βίντεο που «ανεβάζει» στο λογαριασμό του στο Tik Tok, ο Στέφανος Βούρος προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να εξοικειώσει τον κόσμο γύρω από την αναπηρία με λίγο πιο χιουμοριστικό τρόπο.

«Στο Tik Tok ξεκίνησα ανεβάζοντας βιντεάκια στα οποία έπαιζα κιθάρα και πιάνο. Στην πορεία είδα ότι έχω χώρο να μιλήσω για την αναπηρία και να ευαισθητοποιήσω – εξοικειώσω τον κόσμο με την αναπηρία με λίγο πιο χιουμοριστικό τρόπο» ανέφερε ο Στέφανος Βούρος.

«Το ότι οι γονείς μου δεν ντράπηκαν ποτέ για μένα, με έκανε και μένα να μην ντραπώ»

«Το ότι οι γονείς μου δεν ντράπηκαν ποτέ για μένα, με έκανε και μένα να μην ντραπώ. Δεν κρύφτηκα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ τα χέρια στις τσέπες για να μη με δει ο κόσμος. Πάντα είμαι επικοινωνιακός» ανέφερε ο Στέφανος Βούρος και θυμήθηκε πως: «Ένα παιδί μου είχε πει χαρακτηριστικά πως: “έχω ένα χέρι με πέντε δάχτυλα και στο άλλο μου λείπουν δυο και φοβόμουν να το δείξω, και το έκρυβα και το έβαζα στην τσέπη. Δεν ξέρεις πόσο με βοήθησες με αυτό το βιντεάκι σου”. Είναι πολύ συγκινητικό να στο λένε».

Πηγή: fanpage.gr