Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Θόλωμα σπιτιού Google Maps: Πως να θολώσεις το σπίτι σου στο Google Maps και γιατί πρέπει να το κάνεις

15 Ιανουαρίου 2022

Θόλωμα σπιτιού Google Maps: Πως να θολώσεις το σπίτι σου στο Google Maps και γιατί πρέπει να το κάνεις

Το Street View είναι ίσως μια από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες που υπάρχουν, επιτρέποντάς σου να μεταβείς σε οποιαδήποτε διεύθυνση στον κόσμο και να γνωρίσεις το περιεχόμενο της οδού σε επίπεδο δρόμων. Ωστόσο όμως, μπορεί το Street View να δείχνει περισσότερα από όσα θέλεις, ή γενικώς να παρουσιάζει ένα μέρος του σπιτιού σου που δεν θέλεις να φαίνεται για τους δικούς σου λόγους.

Πριν από λίγα χρόνια, μια γυναίκα είχε μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι για να γλιτώσει από έναν καταπιεστικό σύζυγο, ο οποίος κατάφερε τελικά να διαπιστώσει που ακριβώς μένει μέσω του Street View, όπως επισημαίνει το mashable. Οποιοσδήποτε λόγος και αν υπάρχει, έτσι μπορείς να ζητήσεις από την Google να θολώσει το σπίτι σου στο Google Maps.

Αρχικά πηγαίνουμε στο Google Maps και πληκτρολογούμε τη διεύθυνσή μας
Στη συνέχεια αφού εισέλθουμε στο Street View mode τραβώντας το κίτρινο ανθρωπάκι από το κάτω μέρος της δεξιάς πλευράς στη διεύθυνση που μένουμε, βάζουμε την οθόνη να δείχνει το σπίτι μας και πηγαίνουμε τέρμα κάτω στα μικρά γράμματα και πιέζουμε το report a problem.


Κέντραρε το κόκκινο κουτί στο σπίτι σου και επέλεξε τι θέλεις να  θολώσεις. My Home στη προκειμένη περίπτωση και τον λόγο που θέλεις να το κάνεις. Βάζεις τη διεύθυνσή email και καταχωρείς το αίτημά σου.

Πηγή: techmaniacs.gr