Κοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)

Το βιβλίο που δεν πρόλαβε να εκδώσει ο μακαριστός Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κυρός Ιερεμίας, εδόθη ως ευλογία στο μνημόσυνό του

24 Ιανουαρίου 2022

Το βιβλίο που δεν πρόλαβε να εκδώσει ο μακαριστός Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κυρός Ιερεμίας, εδόθη ως ευλογία στο μνημόσυνό του

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος  Θεοδ.  Κουτσοχρήστος

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021, εξεδήμησε εις Κύριον ο  Μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλουπόλεως Κυρός Ιερεμίας ( κατά κόσμον Παναγιώτης Φούντας ).

Ο αείμνηστος Μητροπολίτης … είχε ετοιμάσει για έκδοση, χωρίς όμως να προλάβει ο ίδιος να εκτυπώσει,  το ” ΜΙΚΡΟ  ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΟ”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το βιβλίο αυτό ήθελε να  προσφέρει ως ευλογία και προσωπικό του δώρο, στα πνευματικά του παιδιά, σε κάποια εορταστική ήμερα όπως συνήθιζε, γράφει αντί προλόγου, ο Τοποτηρητής της χηρευούσης Μητροπόλεως Γόρτυνος & Μεγαλουπόλεως, Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης,  Μονεμβασίας και  Σπάρτης κ. Ευστάθιος.

Το ” πολλαπλώς αυτό ωφέλιμο πόνημα ” είχε την σκέψη να τυπωθεί και να προσφερθεί ως  ευλογία,  κατά το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του Μακαριστού Ιεράρχου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως ( Γ. & Μ.), Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τεσσαρακονθήμερο Αρχιερατικό Μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Μητροπολίτου  Γόρτυνος & Μεγαλουπόλεως  ΙΕΡΕΜΙΟΥ τελέστηκε το Σάββατο 22/ 01/ 2022 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Δημητσάνας, την Κυριακή 23 /01 /2022 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγαλουπόλεως, και την ίδια ημέρα στην Γυναικεία  Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας και Αγίου Δαυίδ Μάνδρας, όπου και  εδόθη ως ευλογία στους πιστούς το ανωτέρω βιβλίο.

Κείμενο – Φωτογραφίες: Σπύρος Θεοδ.  Κουτσοχρήστος