Κοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)

Δείτε πώς το Facebook Wi-Fi μπορεί να αυξήσει τις κοινοποιήσεις παρουσίας

4 Φεβρουαρίου 2022

Δείτε πώς το Facebook Wi-Fi μπορεί να αυξήσει τις κοινοποιήσεις παρουσίας

Το Facebook Wi-Fi προσφέρει δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες στην επιχείρησή σας. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τις ρυθμίσεις δωρεάν.

Τι χρειάζεστε:

Τον κατάλληλο εξοπλισμό

Χρειάζεστε μόνο το κινητό σας και έναν δρομολογητή συμβατό με το Facebook Wi-Fi.
20 λεπτά ή λιγότερο

Η ρύθμιση είναι εύκολη. Δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις.

Πρόσβαση στη Σελίδα της επιχείρησής σας

Θα πρέπει να έχετε επαγγελματική Σελίδα στο Facebook, και στις πληροφορίες της Σελίδας να αναφέρεται η φυσική διεύθυνση. Επίσης, θα πρέπει να είστε διαχειριστής της Σελίδας της επιχείρησής σας.

Αν έχετε δρομολογητή συμβατό με το Facebook Wi-Fi, μπορείτε να κάνετε εσείς τις σχετικές ρυθμίσεις μέσα σε 20 λεπτά ή να ζητήσετε τη βοήθεια ενός τεχνικού από την περιοχή σας.

Ενεργοποιήστε το Facebook Wi-Fi στις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας με βάση τις παρακάτω οδηγίες και τα βίντεο για το συγκεκριμένο μοντέλο του δρομολογητή σας.

Συνδέστε στο Facebook Wi-Fi τη Σελίδα που έχετε στο Facebook και επιλέξτε τις ρυθμίσεις σας. Πρέπει να είστε διαχειριστής της Σελίδας που θέλετε να συνδέσετε.
Συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο Wi-Fi σας για να ελέγξετε αν ενεργοποιήθηκε το Facebook Wi-Fi. Αν ενεργοποιήθηκε, θα δείτε ένα παράθυρο διαλόγου που θα σας ζητάει να συνδεθείτε στο Facebook και να κοινοποιήσετε την παρουσία σας στη Σελίδα σας προκειμένου να συνδεθείτε στο Wi-Fi.

Διαβάστε περισσότερα στο https://www.facebook.com/facebook-wifi/getting-started#setup