Θέατρο, Κινηματογράφος, Ντοκυμανταίρ, TV και ΔιαδίκτυοΠολυμέσα - Multimedia

“Πήγαμε να εξομολογηθούμε! Γιατί δεν πηγαίναμε καλά…” |Χριστίνα Παυλίδου – Γιώργος Τσιάκκας

13 Φεβρουαρίου 2022

“Πήγαμε να εξομολογηθούμε! Γιατί δεν πηγαίναμε καλά…” |Χριστίνα Παυλίδου – Γιώργος Τσιάκκας

~ Για να γνωρίσουμε τον σεναριογράφο της σειράς για τον Άγιο Παϊσιο και την πρωταγωνίστρια-σύζυγό του, η οποία υποδύεται τη μητέρα του Αγίου…


Παρακολουθώντας τους καθ΄όλη τη διάρκεια της συνέντευξής τους να μιλούν αφειδώλευτα με τέτοια γνήσια πίστη, μπορούμε έστω και λίγο να καταλάβουμε έναν από τους λόγους, για τον οποίο η σειρά έχει ήδη την απίστευτη ανταπόκριση του πνευματικά διψασμένου τηλεοπτικού κοινού…

ΥΓ:
#AgiosPaisios Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές (1.597.820) παρακολούθησαν την ιστορική-βιογραφική σειρά για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου, ενώ το υψηλότερο ποσοστό που σημειώθηκε σε επιμέρους κατηγορία κοινού άγγιξε το 40,6%. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές.
O «ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ – ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ»
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MEGATV
11/02/2022

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ H ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ MEGA
Η σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα χθές, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης με αδιαμφισβήτητη πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες κοινού.
Με 33% στο σύνολο του κοινού και 32,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά, που από τα πρώτα λεπτά κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, επικράτησε απόλυτα έναντι του ανταγωνισμού.
Στη ζώνη μετάδοσης της σειράς το MEGA κατέγραψε 16,1 μονάδες διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 από το επόμενο πρόγραμμα στη λίστα κατάταξης, και 12,4 μονάδες στο σύνολο του κοινού.
Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές (1.597.820) παρακολούθησαν την ιστορική-βιογραφική σειρά για τη ζωή του Αγίου Παϊσίου, ενώ το υψηλότερο ποσοστό που σημειώθηκε σε επιμέρους κατηγορία κοινού άγγιξε το 40,6%.
Η κάλυψη ξεπέρασε τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές…

 

Πηγή: amfoterodexios.blogspot.com