Αθλητισμός και άσκησηΠολυμέσα - Multimedia

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Πιλίδη: Πουλήσαμε με τη μάνα μου όλα τα χρυσαφικά μας για να πάω στους αγώνες

23 Φεβρουαρίου 2022

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Πιλίδη: Πουλήσαμε με τη μάνα μου όλα τα χρυσαφικά μας για να πάω στους αγώνες

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, ένα από τα φαβορί του φετινού Survivor, μίλησε για την αποχώρησή του αλλά και τα βήματά του στον πρωταθλητισμό.


Ο αθλητής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και την εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν ήταν για εμένα το Survivor. Η ζωή μου είναι ο αθλητισμός. Κανονικά τρώω 5.000 θερμίδες την ημέρα και εκεί έτρωγα ούτε 200. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν η συμβίωση μέσα σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες.

«Μετά τις 15 μέρες άρχισε να παθαίνει σοκ ο οργανισμός μου σηκωνόμουν και ζαλιζόμουν.  Περνούσα δύσκολα».

Όπως είπε ο ίδιος στο Survivor μπήκε για να τον αναγνωρίσει ο κόσμος. «Ήθελα να με αναγνωρίσει ως παγκόσμιο αθλητή αλλά τελικά με αναγνώρισε ως survivor».

Η μητέρα του ήταν πάντοτε στο πλευρό του και τον στήριξε όσο κανείς με κάθε τρόπο προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες πάλης παρά τη δύσκολη οικονομική τους κατάσταση. Της το ανταπέδωσε όμως όταν πήρε το  πρώτο του μετάλλιο.

«Ξεκίνησα δύσκολα. Δεν είχαμε λεφτά για να πάω στους αγώνες αναγκαστήκαμε με τη μάνα μου να πουλήσουμε όλα τα χρυσαφικά μας για να μπορέσω να κατέβω στους αγώνες».

Όταν πήρα την πρώτη μου χορηγία είπα στη μάνα μου να σταματήσει από τη δουλειά της. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπόρεσα να κάνω τη μητέρα μου να σταματήσει από το σουπερμάρκετ που δούλευε» είπε.

Πηγή: iellada.gr