Γενικά Θέματα

Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου ενισχύει τα “Συσσίτια Εμπεριστάτων” της Μητρόπολη Λάμπης

20 Απριλίου 2022

Η Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου ενισχύει τα “Συσσίτια Εμπεριστάτων” της Μητρόπολη Λάμπης

Μεγάλη δωρεά τροφίμων προσέφερε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου προς τα “Συσσίτια Εμπεριστάτων” της Ι. Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακιων.
Σε ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη αναφέρει:

Η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους για την πρόσφατη μεγάλη δωρεά 3.700 κιλών τροφίμων, αποτελουμένων από όσπρια, ζυμαρικά, τυροκομικά και πουλερικά προς τα Συσσίτια Εμπεριστάτων της Μητροπόλεώς μας.

Στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που βιώνει ολόκληρη η κοινωνία, τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως μας παρασκευάζουν και καθημερινά διανέμουν κατ’ οίκον σε 82 μικρά χωριά των Δήμων Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου, 95 διπλές μερίδες φαγητού στους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη αυτή.

Η επαναλαμβανόμενη προσφορά της Ιεράς Μεγίστης Μονής του Βατοπεδίου μας στα Συσσίτια μας δίδει μεγάλη ανάσα ενισχύοντας το έργο αυτό και εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Ο Θεός ας χαρίζει πλούσια την ευλογία Του στον Γέροντα και την αδελφότητα της Ιεράς Μονής και η προσφορά τους και η αγάπη τους να βρουν μιμητές στις τόσες ανάγκες που έχει σήμερα η σύγχρονη κοινωνία.