Γενικά Θέματα

Άνοιξε η έκθεση Εκκλησιαστικής τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στη Θεσσαλονίκη

16 Μαΐου 2022

Άνοιξε η έκθεση Εκκλησιαστικής τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στη Θεσσαλονίκη

Με πλήθος αξιόλογων συμμετοχών και χωρίς περιοριστικά μέτρα στην είσοδο των επισκεπτών άνοιξε εχθές  Κυριακή 15 Μαΐου έως και την Τρίτη 17 Μαΐου η 26η έκθεση Εκκλησιαστικής τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης είναι η Pemptousia TV και το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr).

 

Στην έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ οι Ιερείς όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας μας, οι μοναχοί και οι μοναχές, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων Εκκλησιαστικών ειδών και ειδών λαικής τέχνης αλλά και πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να βρούν όλα τα λειτουργικά, για τον εξοπλισμό και την ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών. Τα αναμνηστικά είδη για τα καταστήματα λαϊκής τέχνης και Εκκλησιαστικών ειδών συμπληρώνουν τα εκθέματα ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μεγάλη συλλογή Ορθόδοξων Χριστιανικών βιβλίων.

 

Η σημαντική αυτή διοργάνωση πραγματοποιείται με την Πατερική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ και με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου.

Η 26η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα λειτουργήσει στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo – Δ.Ε.Θ. (Περίπτερο 16) από 10:00 έως 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία διοργάνωσης στο τηλ.: (+30) 2109576100 και στο www.orthodoxia-expo.gr