Γενικά ΘέματαΘέατρο, Κινηματογράφος, Ντοκυμανταίρ, TV και ΔιαδίκτυοΠολυμέσα - Multimedia

Αφιερώματα για τον Γέροντα Γεώργιο Καψάνη, σήμερα στην Pemtpousia TV

8 Ιουνίου 2022

Αφιερώματα για τον Γέροντα Γεώργιο Καψάνη, σήμερα στην Pemtpousia TV

Στο πρόγραμμα της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας σήμερα μπορείτε να δείτε αφιερώματα στον Προηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Γρηγορίου, μακαριστό γέροντα Γεώργιο Καψάνη, ο οποίος εκοιμήθη στις 8 Ιουνίου του 2014.

Στις 16:05 «Η ηγιασμένη μορφή του γέροντα Γεωργίου Καψάνη» – Παρακολουθήστε την ομιλία του Καθηγούμενου της Ι.Μ. Μονής Βατοπαιδίου, γέροντα Εφραίμ, ο οποίος, την ημέρα που εκοιμήθη ο μακαριστός γέροντας Γεώργιος, είχε μιλήσει για την γνωριμία τους και τις συζητήσεις τους.

Στις 16:45 «Αγαθές αναμνήσεις από τον μακαριστό Γέροντα Γεώργιο Καψάνη» – Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος καταθέτει την προσωπική του εμπειρία από τη γνωριμία του με τον μακαριστό Γέροντα Γεώργιο Καψάνη. Ο Ιεράρχης αναφέρεται στη πρώτη τους πνευματική γνωριμία, στην Ιερά Μονή Αγ. Γεωργίου Αρμά.

Στις 18:10 μη χάσετε ένα βίντεο – Αφιέρωμα στον μακαριστό προηγούμενο της Ιεράς Μονής Γρηγορίου Γέροντα Γεώργιο Καψάνη. Στο αφιέρωμα μιλούν για τον μακαριστό Γέροντα ο ιερομόναχος Αρτέμιος Γρηγοριάτης και ο πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Γεώργιος Σχοινάς.

Στις 19:30 δείτε στην εκπομπή «Μοναστήρια της Ορθοδοξίας» το αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Πεντέλης

Στις στις 23:00 στην εκπομπή «Κάνουμε μουσική» καλεσμένη είναι η Έλσα Κυλπάση.