Γενικά ΘέματαΘέατρο, Κινηματογράφος, Ντοκυμανταίρ, TV και ΔιαδίκτυοΠολυμέσα - Multimedia

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα της Pemptousia.Tv

20 Ιουνίου 2022

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα της Pemptousia.Tv

Καθημερινά η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας Pemptousia TV, σας προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο παρακολουθείτε ζωντανά αλλά και ό,τι ώρα εσείς επιλέξετε.

Μπορείτε να βλέπετε όλες τις εκπομπές μας δωρεάν και στο on demand περιεχόμενο της www.pemptousia.tv 24 ώρες μετά την live προβολή τους, καθώς και τα δελτία ειδήσεων, 15 λεπτά μετά την live προβολή τους.

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00, την εκπομπή Εμείς και οι Άλλοι, με σημερινό θέμα: Παλαιό και Νέο Ημερολόγιο. Ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής Απόστολος Νικολαΐδης συνομιλεί με τον Καθηγητή Αστροφυσικής, ΕΚΠΑ Στράτο Θεοδοσίου.

Στις 16:05 μπορείτε να παρακολουθήσετε, από την ενότητα «Πνευματικός Λόγος», την ομιλία του Καθηγούμενου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ με θέμα «Το πρόσωπο και το έργο του Αγίου Καλλίστου του Καταφυγιώτου». Η ομιλία είχε γίνει κατά την διάρκεια της Διημερίδας «Ο Άγιος Κάλλιστος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ο Καταφυγιώτης και η Ιερά Μονή Καταφυγίου», που διεξήχθη στο Αγρίνιο, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2017.

Στις 17:05 στην εκπομπή Βίβλος Ζωής ο Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Κανάκης μιλάει με θέμα: «Ο πύργος της Βαβέλ πιο σύγχρονος από ποτέ».

Στις 18:05 μπορείτε να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας. Μεγάλη ευλογία για την Εκκλησία, όπως εξηγεί ο προϊστάμενος του, Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων, είναι η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας ή Βουρλιωτίσσης, καθώς και τα Ιερά Λείψανα του Μ. Βασιλείου και του Αγίου Νεκταρίου του εκ Βρυούλων.