Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Youtube Revanced : Επίσημο ντεμπούτο, δες Youtube χωρίς διαφημίσεις δωρεάν

24 Ιουνίου 2022

Youtube Revanced : Επίσημο ντεμπούτο, δες Youtube χωρίς διαφημίσεις δωρεάν

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα, η Google απείλησε με νομικές ενέργειες το Υoutube Vanced, το οποίο σου επέτρεπε να βλέπεις Youtube χωρίς διαφημίσεις. Η απόφαση προκάλεσε σοκ στον κόσμο του Android, καθώς το Youtube Vanced αποτελούσε την καλύτερη εναλλακτική στο Youtube Premium.

Μια ομάδα από developers, αποφάσισε να το συνεχίσει, λανσάροντας επίσημα το Youtube Revanced. Το Youtube Revanced αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα έχει καμιά σχέση με το Youtube Vanced, δεν αποτελεί δηλαδή την επίσημη συνέχεια του, αλλά μια ανεξάρτητη ομάδα η οποία θα αναπτύξει την ανεπίσημη συνέχειά του. Αυτή τη στιγμή, λειτουργεί η μη root έκδοση και απαιτεί το micro-g για να μπορέσεις να συνδεθείς με λογαριασμό. Το project βρίσκεται στα πρώτα του στάδια, επομένως υπομονή μέχρι να προστεθούν περισσότερα features.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το apk. Θα πρέπει να εγγραφείς στο Telegram για να το κατεβάσεις. Δεν το ανεβάζουμε απευθείας επειδή ανά πάσα στιγμή μπορεί να κυκλοφορήσει νέα έκδοση, οπότε μέσω του telegram θα βλέπεις τις νέες εκδόσεις που κυκλοφορούν για να τις κατεβάζεις και να τις περνάς.

Download ReVanced apk :- Από το telegram
Download Vanced microg apk :– Microg
Youtube Revanced :- Περισσότερες πληροφορίες στο Reddit

Πηγή: techmaniacs.gr