Γενικά ΘέματαΘέατρο, Κινηματογράφος, Ντοκυμανταίρ, TV και ΔιαδίκτυοΠολυμέσα - Multimedia

Μουσική εκδήλωση “Παναγία η Μικρασιάτισσα” στην Πύλη Τρικάλων

18 Αυγούστου 2022

Μουσική εκδήλωση “Παναγία η Μικρασιάτισσα” στην Πύλη Τρικάλων

Το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” και ο Δήμος Πύλης συνδιοργανώνουν τη μουσική εκδήλωση ” ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΣΑ”, με ύμνους και τραγούδια της Μικράς Ασίας προς τιμή της Παναγίας μας, της Μητέρας του ανθρώπινου γένους, την Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 και ώρα 20:30 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Πύλης Τρικάλων.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της όλης εκδηλώσεως έχει αναλάβει ο Γρηγόριος Νταραβάνογλου, Άρχων Μαΐστωρ της Αγίας Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας. Τους ύμνους και τα τραγούδια θα αποδώσουν ο Βυζαντινός Χορός του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων, καθώς και καταξιωμένοι έντεχνοι καλλιτέχνες. Στην μουσική εκδήλωση συμμετέχει και η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων και Μικρασιατών.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, και του Δήμου Πύλης Τρικάλων.

Χορηγοί Επικοινωνίας της μουσικής εκδήλωσης είναι η PemtousiaTV και το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Ορθοδοξία.