Προσκυνήματα-Οδοιπορικά-Τουρισμός

Οι 5 καλύτερες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου

23 Αυγούστου 2022

Οι 5 καλύτερες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου

Γαλαζοπράσινα νερά που παραπέμπουν σε εξωτικά τοπία και δέντρα που σχεδόν ακουμπάνε το κύμα.

Συνδυάζει μοναδικά βουνό και θάλασσα και αυτός είναι ο λόγος που το Πήλιο προσελκύει κάθε καλοκαίρι τόσο κόσμο. Οι παραλίες του όμως δεν είναι απλώς ένα συμπλήρωμα στα πανέμορφα ορεινά χωριά, κάθε μία από τις παρακάτω προτάσεις θα μπορούσε να φιγουράρει στις λίστες με τις καλύτερες ελληνικές παραλίες.

Παπά Νερό
Άνετα και ξεκούραστα θα φτάσετε μπροστά στην παραλία Παπά Νερό και αυτό είναι το μεγάλο της ατού, χωρίς όμως εκπτώσεις στην ομορφιά της ή στα ωραία, κρυστάλλινα νερά. Κατά μήκος της παραλίας, ο δρόμος έχει πεζοδρομηθεί, έτσι θα παρκάρετε στο πάρκινγκ απέναντι από το κάμπινγκ, θα περπατήσετε πέντε λεπτά και θα φτάσετε στην παραλία. Ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφέ και εστιατόρια προσφέρουν ξαπλώστρες και ομπρέλες, χωρίς όμως να καταλαμβάνουν όλη την παραλία.

Αν δεν θέλετε ξαπλώστρα, το δεξιό άκρο της παραλίας είναι ιδανικό για να απλώσετε την πετσέτα σας, ενώ ανάλογα και με την ώρα, τα βράχια προσφέρουν σκιά. Το καφέ «Πλάτανος» (Παραλία Παπά Νερό, Τηλ. 24260 31245) έχει ωραία δροσιά από πλατάνια και σερβίρει καλοφτιαγμένο καφέ σε λογικές τιμές.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο travel.gr