Πολυμέσα - MultimediaΥγεία και ιατρικά θέματα

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Καράογλου για τον καρκίνο του μαστού

11 Οκτωβρίου 2022

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Καράογλου για τον καρκίνο του μαστού

Ο βουλευτής λύγισε όταν αναφέρθηκε στον φόβο του καρκίνου, αναφέροντας ωστόσο ότι παίρνει δύναμη από την οικογένειά του.

Συγκλόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, για την περιπέτεια του με τον καρκίνο, μιλώντας στην εκδήλωση του Άλματος Ζωής στη νέα παραλία.

Ο κ. Καράογλου περιέγραψε την περιπέτειά του από την διάγνωση του καρκίνου του μαστού μέχρι την εγχείρηση που έκανε. «Ήταν 23 Αυγούστου όταν η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι η δεξιά θηλη του στήθους μου πάει προς τα μέσα και μου είπε ότι αυτό είναι περίεργο και ύποπτο. Περιττό να σας πω ότι δόθηκε ένας καβγάς γιατί δεν πίστευα ότι ο καρκίνος του μαστού είναι κάτι που αφορά εμάς τους άνδρες. Παρόλα αυτά πήγαμε στον γιατρό και από τις εξετάσεις προέκυψε ότι είναι καρκίνος του μαστού. 14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του Σταυρού έκανα την εγχείρηση στο δεξιό στήθος και βγήκε ο καρκίνος».

Τόνισε ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστό ότι ο καρκίνος του μαστού αφορά και τους άνδρες και ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Πηγή: voria.gr