Κοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)Πολυμέσα - Multimedia

Το TikTok μάζεψε πάνω από 100.000 δολάρια για βγει στη σύνταξη 82χρονος ταμίας στα Walmart – Το viral βίντεο

13 Ιανουαρίου 2023

Το TikTok μάζεψε πάνω από 100.000 δολάρια για βγει στη σύνταξη 82χρονος ταμίας στα Walmart – Το viral βίντεο

Με τα χρήματα θα εξοφλήσει το σπίτι του και θα ταξιδέψει στη Φλόριντα για να δει τα παιδιά του

Ένας ηλικιωμένος υπάλληλος της Walmart, ο Warren Marion, είδε τη ζωή του να αλλάζει εντελώς αφού οι TikTokers, με την γενναιοδωρία τους κατάφεραν και συγκέντρωσαν πάνω από 100.000 δολάρια για να μπορέσει να βγει στη σύνταξη.

Για τον 82χρονο είχε δημιουργηθεί ένα GoFundMe από τον Ρόρι Μακάρτι, που είναι ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, ωστόσο με μεγάλο κοινό στο TikTok. Το βίντεο που δημοσίευσε τον Δεκέμβριο έχει προβληθεί πάνω από τρία εκατομμύρια φορές. Ο κ. McCarty ήθελε να βοηθήσει τον κ. Marion, έναν βετεράνο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και χήρο, «να κάνει τα πράγματα που θα ήθελε να κάνει», είπε στην ανάρτησή του στο GoFundMe.

@bug_boys

82yr old Butch still putting in work. Has anybody seen the videos where a guy raised 180g’s to help an 82 yr old walmart employee retire. We ought to do that for Butch. Who would donate? #fyp #foryou #foryoupage #walmart #gofundme

♬ original sound – BugBoys

Είναι ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που ονομάζεται Bug Boys μαζί με έναν δημοφιλή λογαριασμό TikTok – έχει περίπου 300.000 ακόλουθους – με το ίδιο όνομα όπου δημοσιεύει βίντεο με ζωύφια. Είπε ότι ένιωσε έμπνευση να προσπαθήσει να βοηθήσει τον ηλικιωμένο βετεράνο χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του, λόγω μιας παρόμοιας ιστορίας επιτυχίας που είδε στο TikTok.

«Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης… έμεινα έκπληκτος βλέποντας αυτόν τον μικρόσωμο ηλικιωμένο άνδρα ακόμα να εργάζεται. Δουλεύει οκτώ έως εννέα ώρες», είπε ο κ. McCarty στη σελίδα GoFundMe. Η εκστρατεία στέφθηκε με επιτυχία. Ο κ. McCarty πέτυχε τον στόχο συγκέντρωσης ενός μαγάλου ποσού μέσα σε λίγες μέρες και ο κόσμος συνεχίζει να συνεισφέρει.

@bug_boys

Replying to @wild_flower62 https://gofund.me/8c9a2794 Let’s give Butch a retirement to remember #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #fy #fypage #donate #fundraiser #walmart #share #retire #trending

♬ original sound – BugBoys

Την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Marion είχε την τελευταία του μέρα στη δουλειά. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης απαθανάτισαν τον νέο συνταξιούχο να περπατά στο πάρκινγκ Walmart με μπαλόνια και χειροκροτήματα . Η πρώτη λέξη που βγήκε από το στόμα του κ. Marion μετά την παράδοση της επιταγής ήταν «ουάου».

Είπε στους Cumberland Times News τον Δεκέμβριο ότι τα χρήματα θα εξοφλούσαν το σπίτι του και θα του επέτρεπαν να ταξιδέψει στη Φλόριντα για να δει τα παιδιά του. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο καλός Κύριος με ευλόγησε για αυτό που έκανα στα νεότερα μου χρόνια», είπε ο κ. Marion και μεταδίδει το BBC.

Πηγή: newsbeast.gr