Γενικά Θέματα

Παρασημοφόρηση του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

21 Φεβρουαρίου 2023

Παρασημοφόρηση του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

Στην παρασημοφόρηση του Υπουργού Άμυνας της Κύπρου, κ. Χαράλαμπου Πετρίδη, κατόπιν ευλογίας του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β’, προχώρησε σήμερα ο Έξαρχος του Πατριαρχείου στην Μεγαλόνησο, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νιτρίας κ. Νικόδημος.

Σε μία λιτή τελετή στον ναό του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στη Λευκωσία ο εκπρόσωπος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου επέδωσε το παράσημο της Εκκλησίας του Αγίου Μάρκου στον κ. Πετρίδη ο οποίος από την πλευρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το πρόσωπο του Πατριάρχη κ.κ. Θεοδώρου ευχόμενος να συνεχίζει με ζήλο το θεάρεστο ιεραποστολικό του έργο.

“Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος για την παρασημοφόρησή μου από την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρο τον Β΄. Εύχομαι καλή συνέχεια στο θεάρεστο ιεραποστολικό του έργο και τη φιλανθρωπική του δράση στην Αφρική”, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδεύοντας την ανάρτησή του με τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ope.gr