Pemptousia Tv: Όταν η Αγία Ζώνη επισκέφθηκε το Γηροκομείο Πειραιώς (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την επίσκεψη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ στο Γηροκομείο Πειραιώς, οποίος κόμισε την Αγία Ζώνη, το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας στο Ίδρυμα μαζί με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της PemptousiaTv, η Διευθύντρια του Γηροκομείου Ευαγγελία Κονταξή.


Ρεπορτάζ: Ιωάννα Βουτσή

Κάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Καμινάρης

Η κα. Κονταξή περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις συγκινητικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Γηροκομείο, όταν ο Γέροντας Εφραίμ κόμισε την Τιμία Ζώνη προς προσκύνηση των ηλικιωμένων και των εργαζομένων του Ιδρύματος.

«Ξαφνικά άρχισαν να χτυπούν χαρμόσυνα οι καμπάνες του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας που βρίσκεται ακριβώς δίπλα μας (στο Γηροκομείο), και όλος ο κόσμος άρχισε να βγαίνει στα μπαλκόνια. Εμείς εδώ είχαμε προετοιμαστεί και ραίναμε με ροδοπέταλα την Αγία Ζώνη… Συγκεντρώθηκε ο κόσμος εδώ, άρχισε να κάνει τον σταυρό του, άνθρωποι με θυμιατά βγήκαν στα μπαλκόνια, σκηνές που δεν έχουμε συνηθίσει» ανέφερε με συγκίνηση η Διευθύντρια του Γηροκομείου.

Ολόκληρη η συνέντευξη, σύντομα στην PemptousiaTv

Δείτε επίσης: 

Η Αγία Ζώνη στο Γηροκομείο Πειραιά προς ευλογία τροφίμων και προσωπικού (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Αγία Ζώνη: Ευλογία στην Ελλάδα και στους δοκιμαζομένους κατά την παραμονή της στον Πειραιά (BINTEO/ΦΩΤΟ)