Γενικά Θέματα

Καλαφάτης: “Η 25η Μαρτίου στέλνει μήνυμα πίστης και υπερηφάνειας”

27 Μαρτίου 2023

Καλαφάτης: “Η 25η Μαρτίου στέλνει μήνυμα πίστης και υπερηφάνειας”

Στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Καλαφάτης παρακολούθησε την εκδήλωση των χορευτικών τμημάτων της Κατακόμβης, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών σε σύντομο χαιρετισμό του αφού συνεχάρη την Μητρόπολη και τον Σεβασμιώτατο για τις επιτυχημένες εκδηλώσεις καθώς και τα μέλη των χορευτικών συλλόγων που παρουσίασαν χορούς απ’ όλη την Ελλάδα, μεταξύ άλλων σημείωσε: «Η διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου στέλνει δυνατό μήνυμα πίστης και υπερηφάνειας, ενότητας και εθνικής αυτοπεποίθησης. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που βρέθηκα στην όμορφη αγκαλιά αγάπης που χτυπά 365 μέρες το χρόνο. Διαπιστώνω τι μπορεί να κάνει η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον. Βρίσκομαι εδώ με μεγάλη ταπεινότητα ως ένας άνθρωπος των δυτικών συνοικιών της Θεσσαλονίκης και ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει μόχθος, τι σημαίνει λαϊκή οικογένεια».