Κοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)Πολυμέσα - Multimedia

«Θέλαμε ακόμη ένα παιδί και βρεθήκαμε με.. τρίδυμα – Έχω 5 μικρά αγγελάκια»

14 Μαΐου 2023

«Θέλαμε ακόμη ένα παιδί και βρεθήκαμε με.. τρίδυμα – Έχω 5 μικρά αγγελάκια»

Η Αδαμαντίνη, μαμά πέντε παιδιών, άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για τα μικρά της αγγελάκια.

Μετά από δυο παιδιά η Αδαμαντίνη με το σύζυγό της θέλησαν να αποκτήσουν ένα τρίτο παιδάκι. Η μοίρα της επιφύλασσε μια έκπληξη και τελικά έμαθε ότι κυοφορεί τρίδυμα κοριτσάκια.

Ερωτηθείσα πως είναι να είσαι μητέρα πέντε παιδιών ανέφερε ότι είναι δύσκολο αλλά είναι και μια μεγάλη ευλογία. «Τα οφείλουμε όλα στο Θεό, έχω μεγάλη πίστη στον Θεό και αυτή είναι η δύναμη μας» είπε.

Όπως εξήγησε «όταν είχαμε δύο παιδάκια και θέλαμε να κάνουμε τρίτο είχαμε στο μυαλό μας ότι θα έρθει ακόμα ένα μωράκι. Αλλά στο τέλος άλλαξαν όλα και στη ζωή μας ήρθαν τα τρίδυμα. Άλλαξε η καθημερινότητα μας, ο ύπνος μας, η ησυχία μας αλλά μακάρι να είναι καλά από το Θεό».

Όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι περιμένει τρία παιδιά είπε ότι ήταν κάτι παράξενο. «Περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές. Τα μωράκια γεννήθηκαν πολλά μικρά, ούτε καν κιλό, ο πρώτος χρόνος ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωή μας.Έμεναν στη μονάδα, το ένα μωρό έμεινε 10 ημέρες, το άλλο 22, και το άλλο 38 ημέρες.Φέρναμε ένα-ένα μωράκι σπίτι και μου έλεγε ο γιος μου, μαμά πόσα μωρά θα φέρουμε σπίτι».

«Είχα στο μυαλό μου ότι θα έκανα τρία μωράκια, ήθελα ακόμη ένα αγοράκι. Ο Θεός τελικά μου έστειλε τρία κοριτσάκια αλλά πραγματικά δεν θα άλλαζα τίποτα» είπε η κ. Αδαμαντίνη.

Δείτε όλα όσα είπε

Πηγή: sigmalive.com