Γενικά ΘέματαΘέατρο, Κινηματογράφος, Ντοκυμανταίρ, TV και ΔιαδίκτυοΠολυμέσα - MultimediaΣυνεντεύξεις

Η Αλεξία Κουλούρη καλεσμένη της Μαρίας Γιαχνάκη σήμερα στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”

16 Ιουνίου 2023

Η Αλεξία Κουλούρη καλεσμένη της Μαρίας Γιαχνάκη σήμερα στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”

Για τις ισορροπίες στην οικογένεια, την κοινωνία και την δημοσιογραφία μίλησε η δημοσιογράφος και συγγραφέας Αλεξίας Κουλούρη στη Μαρία Γιαχνάκη. Μιλώντας στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι”, η οποία θα προβληθεί στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου, στις 14:10 και σε επανάληψη στις 22:10, αναφέρθηκε στα ερεθίσματα της συγγραφής της αλλά και στη δια βίου μάθηση, την οποία θεωρεί συστατικό της διατήρησης επιπέδου της κοινωνίας μας.

Στο απόσπασμα που ακολουθεί μιλά για τη δημοσιογραφία.

Η Αλεξίας Κουλούρη είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την εκπομπή στο οποίο μιλά για την οικογένεια.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας. Την εκπομπή της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκπομπές σε επανάληψη ΕΔΩ