Κοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)Πολυμέσα - Multimedia

«Τεχνητή Νοημοσύνη – Ένα χρήσιμο εργαλείο»

15 Ιουλίου 2023

«Τεχνητή Νοημοσύνη – Ένα χρήσιμο εργαλείο»

Η Τεχνητή Νοημοσύνη ήρθε για να μείνει και δεν πρόκειται να σταματήσει το μυαλό του ανθρώπου να σκέφτεται και να προωθεί τέτοιες ιδέες τεχνολογίας. Είναι εκεί για να βοηθήσει τον άνθρωπο, γιατί πρέπει να είναι ανθρωποκεντρική.

Εκδήλωση με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη – Ένα χρήσιμο εργαλείο: Ψύχραιμη προσέγγιση στις ευκαιρίες για ενίσχυση των ανθρώπινων δυνατοτήτων», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».

Συμμετείχαν η Δρ. Αθηνά Τοκατλίδου (Ph.D. in Artificial Intelligence), ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, Ph.D, FACS Διευθυντής Γενικής, Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Καθηγητής Χειρουργικής, Ohio State University, USA, ο κ. Παναγιώτης Ζουμπούλης, Επίκουρος Καθηγητής Ορθοπεδικής – Διευθυντής Κλινικής Παραμορφώσεων Σπονδυλικής Στήλης στο Νοσοκομείο Metropolitan, ο Δρ. Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της METIS Cyberspace Technologies (Internet of Things in Ship Management), η Δρ. Έλενα Παναρίτη, Θεσμικός οικονομολόγος – CEO και Ιδρύτρια του Thought4Action.org και ο κ. Σέργιος Θεοδωρίδης, Ομότιμος καθηγητής Επεξεργασίας Σημάτων και Μάθησης Μηχανής στο Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΠΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χωρίς την συμμετοχή κοινού και μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδίκτυο, μέσα από το κανάλι του «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» στο YouTube.

Διαβάστε περισσότερα στην enoriaendrasei.gr