Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

«Κερί αναμμένο μέσα στο σκοτάδι της παραίτησης…»

27 Σεπτεμβρίου 2023

«Κερί αναμμένο μέσα στο σκοτάδι της παραίτησης…»

Κάθε Κυριακή 2 θείες Λειτουργίες στην Ευαγγελίστρια

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, επανέρχεται στην λειτουργική ζωή της Ενορίας μας, η τέλεση της Β’ θείας Λειτουργίας. Μετά την διακοπή της καλοκαιρινής περιόδου, η Β’ θεία Λειτουργία θα τελείται κανονικά, όπως συμβαίνει εδώ και δεκαετίες, κάθε Κυριακή, 10.30-11.30 π.μ.

Μετά το τέλος όσοι επιθυμούν μπορούν να προσέρχονται στην αίθουσα του 2ου ορόφου του Πνευματικού μας Κέντρου για καφέ και κέρασμα.

1η Οκτωβρίου ξεκινάει το πρόγραμμα «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…»

12 χρόνια «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», και αυτό από μόνο του γεμίζει την καρδιά από ευχαριστία και ευγνωμοσύνη! Μια ενοριακή προσπάθεια, η οποία μάλιστα ξεκίνησε σε εποχές δοκιμασίας και συνεχίστηκε μέσα σε αυτές, μπόρεσε να αντέξει, να ωριμάσει και να εξελιχθεί χρόνο με το χρόνο.

Το «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…», δεν είναι απλώς μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, αλλά πάνω απ’ όλα, είναι τα πρόσωπα που συμμετέχουν. Κληρικοί και λαϊκοί, επιστήμονες και μη, πρόσωπα με γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρίες διαφορετικές και ποικίλες. Που, αποδέχθηκαν την πρόσκληση, να μοιραστούν με απλοχεριά, το χάρισμα και τις δυνατότητες που τους έδωσε ο Θεός.