Γενικά ΘέματαΕκπαίδευσηΚοινωνιολογικά (κοινωνική πρόνοια & οικογενειακά θέματα)

Η Άννα Βίσση μαγείρεψε κουπέπια και μακαρόνια για τα παιδιά της Χοιροκοιτίας (φώτο)

13 Οκτωβρίου 2023

Η Άννα Βίσση μαγείρεψε κουπέπια και μακαρόνια για τα παιδιά της Χοιροκοιτίας (φώτο)

Mπήκε στην κουζίνα, έβαλε ποδιά και μαγείρεψε για τα παιδιά, μαζί με τις γυναίκες που εργοδοτούνται στην κουζίνα του σχολείου.

Η Άννα Βίσση φιλοξενήθηκε σήμερα στο Ενιαίο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Χοιροκοιτίας, ως πρέσβειρα του Σοφία για τα Παιδιά, συνοδευόμενη από εθελοντές του οργανισμού, ώστε να δει και από κοντά τη λειτουργία του σπουδαίου προγράμματος, Μαγειρεύω και Προσφέρω που φέτος έκλεισε δέκα χρόνια.

Τα παιδιά την καλωσόρισαν ξέφρενα και της τραγούδησαν, ενώ η Άννα, πριν μπει στην κουζίνα για το μαγείρεμα, χόρεψε για λίγο μαζί τους. Μετά έβαλε την ποδιά του Σοφία για τα Παιδιά και μαζί με τη μαγείρισσα και τις δυο βοηθούς στην κουζίνα, έπιασε δουλειά. Το μενού; Μαγείρεψαν μακαρόνια του φούρνου και κουπέπια και μετά, μαζί με όλα τα παιδιά, αφού πρώτα τα σέρβιρε, γευμάτισαν στην τραπεζαρία του σχολείου.

Το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Χοιροκοιτίας είναι από τα πρώτα σχολεία που εντάχθηκαν το 2013 στο πρόγραμμα Μαγειρεύω και Προσφέρω και από τότε λαμβάνουν ολόφρεσκο μεσημεριανό φαγητό για όλα τα παιδιά. Στα σχολεία αυτά προστέθηκε και το Κοινοτικό Νηπιαγωγείο της Χοιροκοιτίας από την αρχή της δημιουργίας του, το 2021.

Δείτε στιγμιότυπα που εξασφάλισε το Like.com.cy:

philenews.com