Γενικά ΘέματαΕιδήσεις και ΑνακοινώσειςΘέατρο, Κινηματογράφος, Ντοκυμανταίρ, TV και ΔιαδίκτυοΠολυμέσα - Multimedia

Από σήμερα και κάθε Τετάρτη στις 14:00 η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με την Μαρία Γιαχνάκη

29 Νοεμβρίου 2023

Από σήμερα και κάθε Τετάρτη στις 14:00 η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με την Μαρία Γιαχνάκη

Η εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία”, με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, επιστρέφει από σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, και κάθε Τετάρτη, στις 2 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM.

Στην εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία, την εκκλησία, την πολιτική, καθώς και γενικότερα τον παγκόσμιο χάρτη. Στην εκπομπή θα γίνεται επίσης ανασκόπηση στα γεγονότα της εβδομάδας με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Σήμερα η δημοσιογράφος φιλοξενεί τον Γέροντα Ιουστίνο ηγούμενο στο Φρέαρ του Ιακώβ από την Σαμάρεια της Παλαιστίνης, ο οποίος θα μιλήσει ζωντανά από τους Αγίους Τόπους, με αφορμή την εορτή του Αγίου Ιερομάρτυρα Φιλουμένου του Κυπρίου. Από την εμπόλεμη ζώνη της Μέσης Ανατολής, ο Γέροντας Ιουστίνος, θα αναφερθεί και στην κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

Πώς επιβιώνουν τα Αγία Προσκυνήματα; Ποιο είναι το έργο των ελληνορθόδοξων μονών και πως επιβιώνουν οι ίδιοι; Ερωτήματα τα οποία θα απαντηθούν στη σημερινή εκπομπή.

Συντονιστείτε στις 14:00 στο http://pemptousia.fm

Και αμέσως μετά βρείτε την εκπομπή στο podcast εδώ: https://epikairothta.castos.com/