Γενικά ΘέματαΕιδήσεις και ΑνακοινώσειςΕπιστήμες, Τέχνες & ΠολιτισμόςΘέατρο, Κινηματογράφος, Ντοκυμανταίρ, TV και ΔιαδίκτυοΠολυμέσα - MultimediaΣυνεντεύξεις

Μουσικοσυνθέτης Σωτήρης Καραγιώργης στο ope.gr: “Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να προσφέρω στον τόπο μου”

12 Δεκεμβρίου 2023

Μουσικοσυνθέτης Σωτήρης Καραγιώργης στο ope.gr: “Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να προσφέρω στον τόπο μου”

Τις ευχαριστίες του προς τον Θεό που τον αξίωσε να προσφέρει στον τόπο του εξέφρασε μιλώντας στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr) ο μουσικοσυνθέτης – μαέστρος Σωτήρης Καραγιώργης, ο οποίος θα τιμηθεί αύριο, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, από τον Δήμο Πάφου, για τη σημαντική και πολύχρονη συμβολή τους στην ανάπτυξη της μουσικής και του πολιτισμού στην πόλη της Πάφου.

Ακούστε τα όσα είπε στην τηλεφωνική συνέντευξη στο ope.gr και τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο:

Στην ίδια εκδήλωση αύριο θα τιμηθεί και η μουσικός- μαέστρος Κλεοπάτρα Φοινιέως- Κοτσώνη. Πρόκειται για δύο πολίτες που σφράγισαν με την προσφορά τους τα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της Πάφου στα τελευταία σαράντα χρόνια, μεταξύ άλλων και στη λειτουργία της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου, της οποίας κατά καιρούς ηγήθηκαν αμφότεροι.

Ο Σωτήρης Καραγιώργης είναι επίσης εμπνευστής του Παγκύπριου Χορωδιακού Φεστιβάλ Πάφου που διοργανώνεται από το 1988, καθώς επίσης μαέστρος και ο επίτιμος πρόεδρος του Μουσικού Ομίλου Πάφου, ο οποίος φέτος διανύει το 37ο χρόνο λειτουργίας του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023, στις 6.30μ.μ., στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου.

Φωτογραφία αρχείου: ΚΥΠΕ 

ope.gr