ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ: Επίσημη υποδοχής του Σταυρού του Μ. Κωνσταντίνου στον Βόλο

H Pemptousia tv σε συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι Astra Tv θα μεταδώσει ζωντανά, σήμερα στις 5:30 μ.μ., την επίσημη υποδοχή του Τιμίου Σταυρού, της ιεράς Λιτανείας και του Αρχιερατικού Εσπερινού, στον Βόλο.

Σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, στις 5:30 μ.μ., αναμένεται στον Βόλο το αντίγραφο του Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου, ο οποίος φυλάσσεται στην Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου. Το Αντίγραφο του ιστορικού αυτού ιερού κειμηλίου, το οποίο στο κέντρο του φέρει τεμάχιο Τιμίου Ξύλου του Σταυρού του Κυρίου, θα κομίσει, θα δωρίσει στην Τοπική Εκκλησία και θα ενθρονίσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου ο Καθηγούμενος της Μονής Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός. Το ιερότατο σέβασμα θα παραμείνει εσαεί στον Μητροπολιτικό Ναό, ώστε να τιμάται και προσκυνείται υπό του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού της Ιεράς Μητροπόλεως.

Παρακολουθείστε εδώ την Υποδοχή και τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό www.pemptousia.tv

Η υποδοχή του ιερού κειμηλίου θα πραγματοποιηθεί κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

5.30μ.μ. Επίσημη Υποδοχή Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου στην διασταύρωση των οδών Δημητριάδος και Αγίου Νικολάου (έμπροσθεν του καταστήματος των ΕΛΤΑ), υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, επικεφαλής του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και του λαού και λιτάνευση αυτού.

Ενθρόνιση του Σταυρού στο κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και τέλεση του Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού.