Γενικά ΘέματαΕιδήσεις και Ανακοινώσεις

Ο Κώστας Μπακογιάννης στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

18 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κώστας Μπακογιάννης στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Μακαριώτατος τόνισε: «Μία ευχάριστη συνάντηση είχαμε σήμερα. Ο κ. Μπακογιάννης είναι γνωστός μου εδώ και πολλά χρόνια. Συνεργαστήκαμε όταν ήταν στην Στερεά Ελλάδα και τώρα τελευταία όσο ήταν Δήμαρχος Αθηναίων. Χαιρετηθήκαμε σήμερα με συναισθήματα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης, έχουμε πλέον έναν νέο Δήμαρχο και να ευχηθούμε η πόλη των Αθηνών να πάει μπροστά. Ο κ. Μπακογιάννης μας άφησε μία καθαρή, πράσινη και φωτισμένη πόλη για τις εορτές των Χριστουγέννων».

Από την πλευρά του ο κ. Μπακογιάννης υπογράμμισε: «Είναι πάντοτε πολύ μεγάλη τιμή να γίνομαι δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο. Ήθελα σήμερα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου. Με την στενή μας συνεργασία ανακουφίσαμε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Στηρίξαμε εκείνους που πολλές φορές παραμένουν αόρατοι και με ευαισθησία ανταποκριθήκαμε στα δύσκολα. Αυτό που κρατώ για τα επόμενα χρόνια είναι αυτό που μας διδάξατε, Μακαριώτατε, την πολύ μεγάλη σημασία της συνεργασίας και κυρίως της αλληλεγγύης».

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης 

ope.gr