Γενικά Θέματα

Τελευταία Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στην Πάφο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

21 Φεβρουαρίου 2024

Τελευταία Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης στην Πάφο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Χωρεπισκόπου Αρσινόης κ. Παγκρατίου τελεστηκε χθες, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, η τελευταία ιερά αγρυπνία ενώπιον της Αγίας Ζώνης, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Κάτω Πάφου. 

Ασταμάτητη η ροή των πιστών που προσήλθαν να προσκυνήσουν, σε όλη τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών αλλά και όλη τη νύχτα καθώς ο ναός παρέμεινε ανοιχτός.

Χιλιάδες πιστοί σπεύδουν να λάβουν τη Χάρη της Παναγίας μας αναζητώντας ελπίδα, δύναμη και πνευματική ενίσχυση από την Μητέρα όλων μας. Η δύναμη της πίστεως μας είναι εμφανής καθημερινά ενώπιον της Αγίας Ζώνης.

Το Θεομητορικό κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας θα παραμείνει έως σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό από όπου στις 14:00 θα αναχωρήσει με προορισμό την Ιερά Μητρόπολη Τριμυθούντος, τέταρτο κατά σειρά σταθμό επίσκεψης,  όπου θα τεθεί προς προσκύνηση και ευλογία του πιστού λαού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου. Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει έως τις 23 Φεβρουαρίου στην Ιερά Μητρόπολη Τριμυθούντος.

Διαβάστε επίσης: 

Από την Πάφο στην Μητρόπολη Τριμυθούντος η Αγία Ζώνη – Χιλιάδες πιστοί προσκυνούν – Έως τις 7 Μαρτίου η παραμονή στην Κύπρο

Κοσμοσυρροή στην Πάφο για την Αγία Ζώνη – Ανοιχτός ο ναός των Αγίων Αναργύρων έως και το μεσημέρι της Τετάρτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αγία Ζώνη στην Πάφο με πλήθος κόσμου στην υποδοχή του Ιερού Κειμηλίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Η Πάφος υποδέχτηκε την Τιμία Ζώνη με τιμές αρχηγού κράτους (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

ope.gr