Γενικά ΘέματαΕιδήσεις και ΑνακοινώσειςΙερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

Έως το μεσημέρι το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού – Το απόγευμα η υποδοχή στη Λάρνακα

28 Φεβρουαρίου 2024

Έως το μεσημέρι το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού – Το απόγευμα η υποδοχή στη Λάρνακα

Ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. Στις 12:30 μ.μ. το Θεομητορικό κειμήλιο θα αναχωρήσει από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Επισκοπειό Λευκωσίας με προορισμό την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου και συγκεκριμένα τον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Β΄ στη Λάρνακα, τον έκτο σταθμό του προσκυνήματος στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της 6ήμερης παραμονής της Αγίας Ζώνης στη Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, τελούνταν καθημερινά Ιερές Ακολουθίες στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου.

Παρακολουθήστε σε επανάληψη από το Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» μέσω του διαδικτυακού καναλιού της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου, στο Επισκοπειό Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2024:

Η Αγία Ζώνη από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού στη Λάρνακα το απόγευμα

Κλήρος και λαός στη Λάρνακα θα έχουν την ευλογία να υποδεχθούν την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων Β΄, στις 5:00 μ.μ.

Το Θεομητορικό κειμήλιο θα τεθεί σε προσκύνημα μέχρι και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 το πρωί.

ope.gr