Γενικά ΘέματαΕιδήσεις και ΑνακοινώσειςΘέατρο, Κινηματογράφος, Ντοκυμανταίρ, TV και ΔιαδίκτυοΠολυμέσα - Multimedia

Μεγάλη Πέμπτη στο MEGA το Ορατόριο “Παναγία η Μητέρα Του Φωτός”

2 Μαΐου 2024

Μεγάλη Πέμπτη στο MEGA το Ορατόριο “Παναγία η Μητέρα Του Φωτός”

Μια αποκλειστική προβολή του Ορατόριου Παναγία η Μητέρα Του Φωτός θα πραγματοποιηθεί στην τηλεόραση του MEGA την Μεγάλη Πέμπτη. Το Ορατόριο είναι μια παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και η σύνθεση καθώς και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Γιώργου Θεοφάνους.

Στην διοργάνωση αυτή που εκτελέστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν πολλοί γνωστοί κι αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώ πλήθος κόσμου κατέκλυσε το Μέγαρο για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Το Ινστιτούτο δίνοντας το δικαίωμα μιας προβολής του Ορατορίου στο MEGA πρωτοστατεί και συμβάλει στην πνευματική ποιοτική και πολιτιστική προσπάθεια να υπάρχει τέτοιου είδους περιεχόμενο και για ένα μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Άλλωστε η προβολή της τηλεοπτικής σειράς του Αγίου Παισΐου και η κινηματογραφική ταινία Ο Άνθρωπος του Θεού εδειξαν περίτρανα ότι υπάρχει τέτοιο κοινό και μάλιστα μεγάλο.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό ξανά στο Μεγκα την Μεγάλη Πέμπτη.

Πριν την προβολή του Ορατόριου οι τηλεθεατές του Μέγκα μπορούν να παρακολουθήσουν και πάλι τη σειρά για την ζωή του Αγίου Παϊσίου και μάλιστα τριπλού επεισοδίου σε επανάληψη καθώς οι τηλεθεατές βρίσκονται σε αναμονή του δεύτερου κύκλου που ήδη ολοκληρώθηκε και βρίσκεται στο μοντάζ.

Το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του κοινού σε δύσκολες εποχές με τις παραγωγές του τονίζει το ορθόδοξο φρόνημα και τις παραδόσεις.