Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

«Η Ελλάδα μου» στο σημερινό Doodle της Google

14 Μαΐου 2013

«Η Ελλάδα μου» στο σημερινό Doodle της Google

pic-0-norm (10)Η θάλασσα, ο ήλιος, ένα καραβάκι, η ελληνική σημαία και η λέξη Google συνθέτουν το doodle του Αστέριου Ρέινικ μαθητή ου 2ου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου

Η Ελλάδα του Αστέριου Ρέινικ, μαθητή του 2ου δημοτικού σχολείου από το Λιτόχωρο, βγήκε πρώτη στον ανοιχτό διαγωνισμό του Doodle 4 Google που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να τους ενθαρρύνει να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και το doodle το οποίο σχεδίασαν οι μαθητές απεικονίζει τη δική τους εικόνα για την Ελλάδα. Η θάλασσα, ο ήλιος, ένα καραβάκι, η ελληνική σημαία και η λέξη Google συνθέτουν το doodle του μικρού μαθητή.

Η Ελλάδα μου ξεχώρισε σε ψηφοφορία που είχε διάρκεια από 15 Απριλίου – 7 Μαΐου 2013. Η τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου 2013 και σήμερα ο νικητής θα απολαμβάνει την πρώτη θέση για 24 ώρες στην πρώτη σελίδα της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης.

Πηγή:voria.gr