Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Την λιμοκτονία εκατομμυρίων ρωσόφωνων στο Ντονέτσκ και στο Λουγκάνσγκ επιδιώκει η ΕΕ (vid)

17 Αυγούστου 2014

russianconvoy

Σε μια προβοκατόρικη ενέργεια προέβη η ΕΕ σε μια εμφανή προσπάθεια να διακοπεί η ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια στους ρωσόφωνους του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσγκ, ώστε να λιμοκτονήσει ο άμαχος πληθυσμός και να αναγκαστούν να παραδοθούν, διαδίδοντας αναπόδεικτες εικασίες ότι η Ρωσία πέρασε στρατιωτικό εξοπλισμό στους ρωσόφωνους, μαζί με την βοήθεια που προορίζεται στους πολίτες των δύο μεγάλων πόλεων.

Η ΕΕ ακολουθώντας το παιχνίδι υποταγής στα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, συνεχίζει να προκαλεί την Ρωσική Ομοσπονδία.

“Πληροφορίες ότι 70 κομμάτια ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού πέρασαν τα σύνορα με την Ουκρανία κατά διάρκεια της νύχτας”, δήλωσε πως έχει ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, Λίνας Λινκέβιτσους.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, κατά την άφιξή του στην έκτακτη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Παρασκευή, ο Λιθουανός ΥΠΕΞ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση όπως εξελίσσεται.

Μιλάει για μια ανθρωπιστική αποστολή που έγινε “φύλο και φτερό” από τους Ουκρανούς συνοριοφύλακες, τους παρατηρητές του ΟΑΣΕ, και τον ίδιο τον Ερυθρό Σταυρό, και της επέτρεψαν να διασχίσει τα σύνορα. Εκτίθεται η ΕΕ αλλά ποντάρει στα ελεγχόμενα ΜΜΕ ότι δεν θα εξηγήσουν στον κόσμο αυτές τις “μικρολεπτομέρειες”.

Φοβερή προβοκάτσια που αποσκοπεί στην λιμοκτονία 2.000.000 περίπου πολιτών που ζουν στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα. Ξέρουν ότι η επανάσταση δεν έγινε από “εισαγόμενους” αλλά από τον τοπικό πληθυσμό ο οποίος φυλετικά είναι ρωσικός όπως είναι και στην ανακτηθείσα από την Ρωσία Κριμαία.

Μετά την τραγική προβοκάτσια με το επιβατικό Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών η ΕΕ, η Ουάσιγκτον, και οι ναζιστές του Κιέβου προχωρούν σε νέα απροκάλυπτη προβοκάτσια, με στόχο να εμποδιστεί η σωτήρια ρωσική ανθρωπιστική αποστολή. Θέλουν την εξάλειψη του ρωσικού στοιχέιου, διότι αυτό θα αποτελέσει μελλοντικό εμπόδιο ακόμα και εάν οι Ουκρανοί καταλάβουν την Νέα Ρωσία.

 

Πηγή: defencenet.gr