Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Ιερείς έπαιξαν μπάσκετ με αμαξίδια (ΦΩΤΟ)

17 Δεκεμβρίου 2014

Ιερείς έπαιξαν μπάσκετ με αμαξίδια (ΦΩΤΟ)

amaxidia-1Τη  Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014  πραγματοποιήθηκε αγώνας μπάσκετ με αμαξίδια, μεταξύ του Συλλόγου των φοιτητών της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και του συλλόγου ΑΜΕΑ “Μέγας Αλέξανδρος” Πυλαίας.

Την εκδήλωση καλωσόρισε ο πρόεδρος των φοιτητών π. Θεολόγος Τσαμπάζης  που επισήμανε με τον λόγο του την συνεργασία  και την άμυνα που πρέπει να έχουμε όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην ζωή μας.

Κατά την διάρκεια του αγώνα παρευρέθησαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και η αντιδήμαρχος πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πυλαίας- Χορτιάτη,  Ανατολή Κωνσταντινίδου.

Στο λόγο της ευχαρίστησε την Ακαδημία για την σημερινή εκδήλωση και τόνισε πως την χαροποίησε το γεγονός ότι και οι φοιτητές και οι καθηγητές λαϊκοί και κληρικοί, πήραν μέρος επισημαίνοντας ότι η εκκλησία μπορεί να συμμετέχεις τα πολιτειακά δρώμενα.

Ο σύλλογος των φοιτητών μετά το πέρας του αγώνα, πρόσφερε ενθύμιο της εικόνας του Γρηγορίου του Παλαμά του οποίου φέρει και το όνομα και μία οικονομική ενίσχυση στον σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος.
amaxidia-5

amaxidia-4

amaxidia-3

amaxidia-2

amaxidia-9

amaxidia-8

amaxidia-7

amaxidia-6

Πηγή romfea.gr