Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Πρωταθλήτρια η ομάδα της LTV (Φώτο του Τουρνουά)

3 Μαΐου 2012

Πρωταθλήτρια η ομάδα της LTV (Φώτο του Τουρνουά)

Η ομάδα της LTV, ήταν η πρωταθλήτρια του 1ου Τουρνουά Αλληλεγγύης Αθλητικών Συντακτών που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα γήπεδα του Nuevo Campo, την Τρίτη, 1η Μαΐου. Η LTV κέρδισε στον τελικό την ομάδα του συγκροτήματος ΔΙΑΣ με 3-1.
Οι αθλητικοί συντάκτες άφησαν για λίγο τα πληκτρολόγια και τις πέννες φόρεσαν τις αθλητικές τους στολές και παρουσίασαν στην πράξη τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες! Φυσικά οι ικανότητες περιορίστηκαν αρκετά λόγω της κούρασης που επήλθε πάρα πολύ γρήγορα…
Σκοπός της διοργάνωσης του τουρνουά ήταν η συλλογή χρημάτων για την κάλυψη οικονομικών αναγκών αθλητικών συντακτών ή των οικογενειών τους και το ποσό θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο καθώς η συλλογή χρημάτων συνεχίζεται. Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στο τουρνουά δήλωσαν συμμετοχή εννέα συνολικά ομάδες οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 4 και 5 ομάδων και από τα μεταξύ τους παιγνίδια ανά όμιλο προκρίθηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες οι οποίες στη συνέχεια πέρασαν στα ημιτελικά.
Από τον πρώτο όμιλο στον οποίο συμμετείχαν οι: LTV, ANT1/ Αθλητική της Κυριακής/ shootandgoal.com, Balla, και GOALNEWS και προκρίθηκαν οι πρώτοι δύο.

Στον άλλο όμιλο συμμετείχαν οι: Συγκρότημα Δίας, 24sports.com.cy/ Καθημερινή, Πολίτης, Χαραυγή/ Αθλητικό Βήμα και SUPER SPORT FM-SPORTDAY από τον οποίο προκρίθηκαν οι πρώτες δύο.
Στα ημιτελικά συναντήθηκαν οι LTV – 24sports.com.cy/ Καθημερινή και Συγκρότημα Δίας- ANT1/ Αθλητική της Κυριακής/ shootandgoal.com. Η ομάδα της LTV κέρδισε με 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό όπου συνάντησε το Συγκρότημα Δίας που κέρδισε με 1-0 στον ημιτελικό. Ο τελικός ήταν συναρπαστικός με την LTV να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 2-0. Στη συνέχεια το Συγκρότημα Δίας μείωσε σε 2-1, ενώ το τελικό 3-1 υπέρ της LTV σημειώθηκε στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Με το τέλος της διοργάνωσης έγιναν οι απονομές που ήταν και το πιο συγκινητικό κομμάτι της όλης εκδήλωσης καθώς τα έπαθλα και στις δύο ομάδες δόθηκαν από τον γιο του μακαριστού συναδέλφου Άντρου Νίκου, Νικόλα. Μάλιστα η πρωταθλήτρια ομάδα της LTV αλλά και η δευτεραθλήρτια ομάδα του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ χάρισαν τα έπαθλα τους στον μικρό Νικόλα καθώς επίσης και μετάλλια. Παρών στη εκδήλωση ήταν και ο συνάδελφος Ακης Κυριάκου παρά τα κινητικά προβλήματα που έχει.

Τους αγώνες διαιτήτευσαν διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου και μάλιστα παρών ήταν και ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Πάπουτσος. Ολες οι ομάδες αγωνίστηκαν με φανέλες της CYTAVΙSION, η οποία είναι χορηγός της ΕΑΚ. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΚ θα ήθελε να ευχαριστεί για ακόμα μία φορά τη διεύθυνση του «Nuevo Campo» για τη δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεών του.

Πηγή: Sigmalive