Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Απίστευτη τροπή στην υπόθεση Βατοπεδίου. Χαμός!!!

15 Νοεμβρίου 2008

Απίστευτη τροπή στην υπόθεση Βατοπεδίου. Χαμός!!!


videoΣυγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση Βατοπεδίου. Η βόμβα έπεσε στο δελτίο ειδήσεων με το Ν. Ευαγγελάτο στον ΑΝΤ1, όπου εμφανίστηκε βιντεο να δείχνει τον δικηγόρο Μ.Κουκουβίνο (γνωστή φάτσα στη Θεσσαλονίκη, από τον ΑΡΗ) και σύζυγο της κυρίας Σωτηροπούλου, που έκανε το πρωί την κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, ότι την απείλησε ο μοναχός Αρσένιος, ότι θα τη φυτέψει κ.λ.π….

[…] Η κυρία Σωτηροπούλου, που εκπροσωπεί 16 δημότες της Νέας Ραιδεστού, οι οποίοι ως ακτήμονες διεκδικούσαν οικόπεδα στην περιοχή, κατήγγειλε ακόμη ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους από το δεξί χέρι του Εφραίμ, μοναχό Αρσένιο -«θα φυτέψουμε κι εσάς και τα παιδιά σας, τους είπε, λέει, από τηλεφώνου ο καλόγερος»- αλλά και από ανθρώπους που έλεγαν ότι εκπροσωπούσαν την κατασκευαστική εταιρεία «Ανθεμιάς Αναπτυξιακή Α.Ε.», που τελικώς είναι η μεγάλη αγοράστρια 64 ακινήτων από τη Μονή, βάσει του συμβολαίου 22006 αντί τιμήματος 16, 2 εκατ. ευρώ στις 15/2/2007.
Κάποιος έστειλε όμως ένα βιντεο στον ΑΝΤ1, το οποίο καίει τον Κουκουβίνο, ο οποίος κάνει απέλπιδα προσπάθεια με σωρεία ..ανοησιών, καθώς βρίσκεται σε ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ θέση να σώσει το τομάρι του. Μιλά για “μεγάλα αφεντικα”, για μπράβους που τον φοβέρησαν, για αυτό και εκβίαζε και ζητούσε 4 οικόπεδα στη Θεσσαλονίκη……..

[…]

το βιντεο υπάρχει στο http://www.ant1online.gr/Pages/Home.aspx
δείτε κι αυτό
http://www.gnl.gr/el/index.php?option=com_content&view=article&id=75&Itemid=75

Σχετικά άρθρα:

Και φονιάδες οι βατοπαιδινοί;

Δικαστικό πραξικόπημα κατά της Μονής Βατοπαιδίου

Κόλαφος για τους Αρεοπαγίτες η αναφορά Βατοπαιδίου

4ο μέρος: Καταθέσεις «φωτιά»: Οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων Θράκης

Μέρος 3ο: Καταθέσεις «φωτιά»: Απειλές και μυστικές συνομιλίες – Ο άγιος Ξάνθης

2ο μέρος: Καταθέσεις «φωτιά»: Ο Μητροπολίτης Ξάνθης

Καταθέσεις «φωτιά»: Ο Μητροπολίτης Ξάνθης (1ο μέρος)

—–

Για το πλήρες άρθρο δείτε το http://taxalia.blogspot.com/2008/11/blog-post_15.html