Ειδήσεις και Ανακοινώσεις

Αποκάλυψη σοκ: Ιδού ποια μπουμπούκια θα «φύτευε» ο Αρσένιος…

15 Νοεμβρίου 2008

wolf-sheep Χθες όλες οι εφημερίδες γράφανε ότι ο Αρσένιος ασχολείται με «δεντροφυτεύσεις». Ο π. Αρσένιος μας δήλωσε ότι έχει φοιτήσει στη Νομική Σχολή, ότι την κ. Σωτηροπούλου, που υποτίθεται ότι θα την «φυτέψει» με τα παιδιά της, δεν την γνωρίζει ούτε ξέρει αν έχει παιδιά. Πάντως της εύχεται να της έρθουν όλα καλά και τα παιδιά της να προκόψουν.
Όσον αφορά τον κ. Κουκοβίνο –τον «σύζυγο» της κ. Σωτηροπούλου– την εποχή που ο π. Αρσένιος ήταν Πανσπουδαστική και η πλειοψηφία των αριστερών της Σχολής ήταν 85%, ο κ. Κουκοβίνος με ένα φίλο του ήταν οι μόνοι «χιτλερικοί»… Πληροφορηθήκαμε ακόμη ότι ο κ. Κουκοβίνος είναι διαγραμμένος από το Δικηγορικό Σύλλογο και μάλιστα όχι για πρώτη φορά. Όπως αποδείχθηκε από τις αποκαλύψεις του Ant1 οι εκβιαστές και οι απειλούντες με μηνύσεις δεν ήταν οι μοναχοί αλλά αυτός που για να μην κάνει φασαρία στην περίπτωση των ανταλλαγών στη Ν. Ραιδεστό ζητούσε από επιχειρηματία 80.000 € και ένα ακίνητο. Δυστυχώς, τις ψεύτικες μηνύσεις, που κατάθεσε η «σύζυγός» του στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, τις ζήτησε και ο Άρειος Πάγος, ο οποίος φαίνεται να πείθεται πολύ εύκολα ότι οι ακτήμονες μοναχοί είναι τρομοκράτες. Λυπόμαστε πάντως για τον π. Αρσένιο που δεν ξέρει από δεντροφυτεύσεις, διότι θα ήταν πιο χρήσιμος στη Μονή, αφού υπάρχουν αρκετές αγροτικές εκτάσεις εκεί.
Υπενθυμίζουμε ότι με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε από «περίεργους» ανθρώπους όλη αυτή η ιστορία, όπως η περίπτωση του πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πίσω από κάθε επίθεση εναντίον της Μονής παρασύροντας και τον Δεσπότη Ξάνθης. Πιστεύει ότι έτσι χτυπάει και την Νέα Δημοκρατία και προωθεί τον αδελφό του για βουλευτή, ο οποίος είναι τελευταίος στον κατάλογο των βουλευτών επικρατείας που τον έβαλε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ας έχουν υπόψη τους ότι οι βουλευτές δεν γίνονται με τα ψέματα, τις παρεμβάσεις στα δικαστήρια και με πιέσεις σε κάθε κατεύθυνση. Ελπίζουμε ότι θα «προκόψει» κι αυτός.

Σχετικά άρθρα:

Και φονιάδες οι βατοπαιδινοί;

Δικαστικό πραξικόπημα κατά της Μονής Βατοπαιδίου

Κόλαφος για τους Αρεοπαγίτες η αναφορά Βατοπαιδίου

4ο μέρος: Καταθέσεις «φωτιά»: Οι πρόεδροι των δικηγορικών συλλόγων Θράκης

Μέρος 3ο: Καταθέσεις «φωτιά»: Απειλές και μυστικές συνομιλίες – Ο άγιος Ξάνθης

2ο μέρος: Καταθέσεις «φωτιά»: Ο Μητροπολίτης Ξάνθης

Καταθέσεις «φωτιά»: Ο Μητροπολίτης Ξάνθης (1ο μέρος)