Σχόλια αναγνωστών

Το κουτί της Πανδώρας – “αντικειμενική δημοσιογραφία”

19 Δεκεμβρίου 2008

Το κουτί της Πανδώρας – “αντικειμενική δημοσιογραφία”

pandoras-box-2Με λύπη πληροφορήθηκα για μια ακόμη εκπομπή του Άλφα, «Το κουτί της Πανδώρας» ότι θα έδειχνε κάποιο ψέμα σχετικά με την Μονή Βατοπαιδίου.

Όπως το φαντάστηκα, ο Βαξεβάνης, για μια ακόμη φορά, παρουσίασε μια συκοφαντική, μονόπλευρη εκδοχή του σιχαμένου και δαιμονικού καναλιού, με μαρτυρίες ΜΟΝΟ από εχθρούς και ανώνυμους μάρτυρες. Συνέντευξη με τον Χρυσόστομο, που μισεί τη Μονή Βατοπαιδίου, γιατί δεν τον υποστήριξε, με έναν ανώνυμο «Κύπριο Ιερέα» (που μπορεί και να είναι συγγενής του Βαξεβάνη). Μιλάμε είναι σαν να θέλεις να μάθεις την αλήθεια για τον Χίτλερ και να πηγαίνεις στον Γκέμπελς να σου την πει!!!!

Αμερόληπτη και αντικειμενική δημοσιογραφία, ακόμα μια φορά.

ΝΤΡΟΠΗ σου ΜΟΙΧΕ.

Το αστείο είναι ότι αυτή τη φορά… τα έβαλε με ένα άνθρωπο που θεωρείται «Φωτισμένος», τον Γέροντα Ιωσήφ.

Τον κατηγόρησε λοιπόν για κάτι αισχρό, ξεχνώντας να αναφέρει ότι ο τότε «κατήγορος», παραδέχτηκε ότι ήταν ψέματα, ότι του είχαν πει τι να πει και ζήτησε συγνώμη. Αλλά αυτά για τον Βαξεβάνη είναι …λεπτομέρειες.

ΝΤΡΟΠΗ σου ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.

Μετά «κατηγόρησε» τον Γέροντα Εφραίμ ότι, σύμφωνα με «θεολόγους», ο λόγος του Εφραίμ, δεν προσφέρει τίποτα καινούργιο θεολογικά. Τι εννοείς ρε βλάκα Βαξεβάνη?

Τι να τα κάνεις τα καινούργια όταν δεν μπορούν να τηρήσου τα απλά, καλά, παλιά λόγια του Κυρίου?

Οι θεολόγοι είναι αυτοί που δημιουργούσαν ανέκαθεν τα σχίσματα και τις αιρέσεις. Θα ήσουν ευτυχισμένος αν έλεγε ο Γέροντας μια καινούργια θεωρία με την οποία υπάνθρωποι σαν εσένα και το σινάφι σου ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ.

Ποιος προσφέρει κάτι καινούργιο ο Γιανναράς και ο Γοντικάκης που βρίσκονται στα πρόθυρα της αίρεσης????

ΝΤΡΟΠΗ σου ΑΛΑΖΟΝΑ.

Και σκεφτόμουνα γιατί τόσο μίσος? Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Βάζω λοιπόν στο Google search : Βαξεβάνης Indymedia και…. Ω του θαύματος!!!

Βγήκαν καμιά 50αριά καταχωρήσεις για το πώς οι Indymedia δοξάζουν τον Άλφα και τον Βαξεβάνη. Αυτό τα εξηγεί όλα λοιπόν…

Ο Βαξεβάνης όπως και ο Άλφα είναι απλά όργανα της Παγκοσμιοποίησης του Σόρος.

ΝΤΡΟΠΗ σου ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΙΩΚΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ο μύθος λέει ότι όταν ανοίχτηκε, έφυγαν όλα τα δεινά, και έμεινε μέσα η ελπίδα…

Αυτό είναι πού θέλουν όλοι να εξαφανίσουν μια για πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά σας είναι στους δρόμους. Και λέω παιδιά σας γιατί κανένα από τα παιδιά που είναι κοντά στο Θεό δεν έχει λόγο να είναι στους δρόμους. Ζητάνε την ελπίδα που τους στερείται.. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ελπίζουν αυτοί που είναι δυστυχισμένοι. Οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Κύριο μας είναι έτσι και αλλιώς ευτυχισμένοι και δεν έχουν ανάγκη να ελπίζουν παρά προσεύχονται για να μπορούν να ελπίζουν οι υπόλοιποι.

Π.

Σχετικά άρθρα:

Το κουτί της Πανδώρας: Η συνέχεια μιας συκοφαντίας…

Όταν η Πανδώρα συκοφαντεί ασύστολα!