Μήνυμα ημέρας

Μήνυμα της ημέρας

28 Ιανουαρίου 2010

Μήνυμα της ημέρας

VatopaidiFriend: Με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Γέροντα Εφραίμ, του δικού μας πολυαγαπημένου Γέροντα, σκεφτήκαμε να σας δείξουμε ένα από τα πάρα πολλά  μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που λαμβάνουμε τις τελευταίες ημέρες. Ας έχουμε πάντα κατά νούν ότι ο Γέροντας κάνει ό,τι έκανε και η Αγία Φιλοθέη και περνάει ό,τι και ο Άγιος Νεκτάριος και τόσοι άλλοι αδικημένοι άγιοι, συκοφαντούμενος αισχρά. Η Παναγία να σου δίνει δύναμη. Καλό Παράδεισο Γέροντα.

“Έχω επισκεφτεί και είχα την χαρά να φιλοξενηθώ στην Αγία Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου δηλώνω με όλη μου την καρδιά και την  πνευματική μου ταπεινή διαύγεια ότι στηρίζω το τεράστιο έργο που επιτελείτε, με πρωτεργάτη τον Ηγούμενο γέροντα Εφραίμ.

Επίσης επιθυμώ από βάθος καρδίας να ευχηθώ στον γέροντά μας για την αυριανή ονομαστική του εορτή με το νέο ημερολόγιο, ο Παντοδύναμος και ατελείωτος δημιουργός μας να τον έχει καλά και να του δίνει δύναμη να συνεχίζει να υψώνει τα λάβαρα της ορθοδοξία και του Ελληνισμού στα πέρατα του κόσμου όπως πράττει ήδη.

«Ότι είναι καλό για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό είναι καλό για όλη την υφήλιο!»

Μετά τιμής,

Θ.Κ.

Φλώρινα”