Άγιοι - Πατέρες - ΓέροντεςΟρθόδοξη πίστη

Αυγουστίνος Καντιώτης – Σημείον αγιότητος;

4 Σεπτεμβρίου 2010

Αυγουστίνος Καντιώτης – Σημείον αγιότητος;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το σκήνωμα του πατρός Αυγουστίνου εμφάνισε παράδοξον σημείον.

Ήταν εύκαμπτο και ευλύγιστο όπως είναι το ανθρώπινο σώμα όταν είναι ζωντανό.

Την μαρτυρία την έχουμε από πολλές πλευρές.

Αγιορείτης μοναχός μας βεβαίωσε ότι ένα παιδάκι που σήκωσε το χέρι του αειμνήστου Γέροντος το σήκωσε πολύ εύκολα και δεν παρουσίασε καμμία ακαμψία όπως παρουσιάζουν τα δικά μας σώματα και μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες.

Το σώμα του Γέροντα κρατήθηκε για τρείς μέρες και διατηρούσε την ίδια ευκαμψία και τις τρείς μέρες.

Επίσης μπροστά στα μάτια μας λίγο πριν μπει το σκήνωμα του πατρός Αυγουστίνου στον τάφο και ύστερα από προτροπή του π. Νεκταρίου Μουλατσιώτη, ο Πρωτοσύγκελος της μητροπόλεως Φλωρίνης π. Ιουστίνος σήκωσε το χέρι του Γέροντα και του έκανε το σημείο του σταυρού με πολύ ευλυγισία. Όσοι βρισκόμασταν δίπλα μείναμε με ανοιχτό το στόμα. Οι δε αρχιερείς κοίταζαν με γουρλωμένα μάτια. Ο δε κόσμος εκείνη τη στιγμή άρχιζε να φωνάζει Άγιος, Άγιος, Άγιος, Άγιος…

Αν αυτό το φαινόμενο δεν είναι σημείο ΑΓΙΟΤΗΤΟΣ, τότε ποιό είναι;

Το μέλλον θα δείξει.

Ο Θεός θα δείξει.

Εμείς οφείλουμε να περιμένουμε και να επικαλούμεθα τις ευχές Αυγουστίνου αρχιερέως για να μας στηρίζουν στους άγιους αντιπαπικούς και αντιοικουμενιστικούς αγώνες μας μπροστά στον ΟΙΣΤΡΟ και στον ΑΦΗΝΙΑΣΜΟ των Οικουμενιστών και των Λατινοφρόνων της εποχής μας, τους οποίους και ο ίδιος ο Γέροντας διεξήγαγε μέχρι το τέλος.

Και μάλιστα όταν έβλεπαν οι Λατινόφρονες και οι Οικουμενιστές ότι στις κινήσεις τους αντιδρούσε ο Αυγουστίνος δεν προχωρούσαν με τα ίδια βήματα ΑΡΚΤΟΥ που σήμερα προχωρούν, αφού βλέπουν ότι δεν υπάρχει από πλευράς επισκόπων, σχεδόν καμία αντίδραση.

Ελπίζουμε όμως ότι πρωτεύοντα ρόλο θα παίξουν και πάλι τα ΛΟΚ της Εκκλησίας, οι ορθόδοξοι εύζωνοι μοναχοί.

Πηγή: http://www.freemonks.gr/index.php?page=news_info&lang=1&id=244