Πως να φτιάξετε μουσταλευριά
9 Σεπτεμβρίου 2013
Βράζουμε το χυμό σταφυλιού με 1 φέτα ψωμιού ή στάχτη για 5 λεπτά, το στραγγίζουμε και το δένουμε.
Τα 5 ποτήρια σταφυλόζουμο τα δένουμε με 1/2 φλυτζάνι αλεύρι ολικής και 1/4 ποτηριού κορνφλάουρ ή 1/4 ριζάλευρο ολικής με καρύδια (ή αμύγδαλα) αλεσμένα και 1 κουτ. του γλυκού σουσάμι.
Η μουσταλευριά είναι εξαιρετική και για βρέφη και για μεγάλους.
Πηγή: http://vegansofthessaly.blogspot.gr/2011/09/blog-post_06.html