Πεμπτουσία· Ορθοδοξία-Πολιτισμός-Επιστήμες

“50 χρόνια μαζί” με τον Διονύση Σαββόπουλο

17 Σεπτεμβρίου 2014

“50 χρόνια μαζί” με τον Διονύση Σαββόπουλο

savvopoulos

Διονύσης Σαββόπουλος

Σε μια μοναδική φθινοπωρινή συναυλία για την φετινή χρονιά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο, καλεί το κοινό ο κορυφαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαβόπουλος, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου. 

Η συναυλία είναι σημαντικό να πούμε ότι έχει καλό σκοπό, καθώς τα έσοδά της θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Σκοπός η βοήθεια και η στήριξη των περισσότερων από 10.000 παιδιών που αγκαλιάζει με τις δράσεις της η Ένωση ετησίως.

Ορχήστρα-Κυκλάδων-1024x527

Η Ορχήστρα Κυκλάδων

Σ’ αυτήν τη μοναδική βραδιά με τραγούδια που αγαπήθηκαν από τρεις γενιές, το Διονύση Σαββόπουλο συνοδεύει η Ορχήστρα των Κυκλάδων. Η Ορχήστρα των Κυκλάδων δημιουργήθηκε στα τέλη του 2010, από το διακεκριμένο συνθέτη Νίκο Κυπουργό και μια μεγάλη ομάδα μουσικών, που όλοι τους ζουν και εργάζονται στη Σύρο. Στο βιογραφικό της δε αριθμεί πολλές λαμπρές συναυλίες σε συνεργασία με κορυφαίους έλληνες ερμηνευτές και δημιουργούς (Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μαρία Φαραντούρη, Σαββίνα Γιαννάτου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος κ.α.) οι οποίοι έχουν εκφραστεί με ενθουσιασμό για το επίπεδό και την ποιότητα της δουλειάς της. 

karipis

Βαγγέλης Καρίπης

Συμπράττουν ως σολίστ οι: Ορέστης Πλακίδης (keyboards – programming), Γιώτης Κιουρτσόγλου (βαθύχορδο), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά).

Ώρα έναρξης: 21:00