Χούμμους παντζαριού
23 Απριλίου 2015
Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τα παντζάρια αφού τα καθαρίσουμε. Βράζουμε τα παντζάρια σε μέτρια φωτιά για περίπου 30-45 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε τα παντζάρια και τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε σε κομμάτια.
Τοποθετούμε τα καρύδια σε ένα τηγάνι και τα καβουρδίζουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά μας στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε ένα λείο αποτέλεσμα.
Πηγή:cookbox.com.cy