Επιστήμες, Τέχνες & Πολιτισμός

Όταν το λάδι παγώνει, αλλοιώνεται;

1 Φεβρουαρίου 2017

otan-to-ladi-pagoni-alloionetai

Το χειμώνα που οι καιρικές συνθήκες είναι ψυχρές, το ελαιόλαδο μπορεί να παγώσει και η σύστασή του να αποκτήσει μια θολή όψη.
Μην σας ανησυχεί αυτό, γιατί το λάδι που δεν έχει δεχθεί καμία επεξεργασία, είναι απόλυτα φυσιολογικό στη σύστασή του να έχει αιωρήματα, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά παγωμένα συστατικά, τα οποία δεν αλλοιώνονται καθόλου, και επανέρχεται στην αρχική του μορφή μόλις αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός.

Πηγή:  neadiatrofis.gr