Η Παναγία μάς αγαπάει όλους· έχει για όλους…!!!

Να προσκυνήσει την Τίμια Ζώνη πήγε η πρώην Ελληνίδα ηθοποιός σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία αποφάσισε να αφήσει πίσω το παρελθόν της και να ξεκινήσει την ζωή της από το μηδέν.

Η Μαρία Αλεξάνδρου και μια φίλη της έξω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία, όπου πήγε για να προσκυνήσει τη θαυματουργό και πάνσεπτη Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω καλλιτέχνιδα, σε μια προσπάθεια έμπρακτης μετάνοιας, βρέθηκε πριν λίγες μέρες στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία, για να προσκυνήσει τη θαυματουργό και πάνσεπτη Τίμια Ζώνη της Θεοτόκου!

Η ίδια περίμενε υπομονετικά στην τεράστια ουρά που είχε δημιουργηθεί έξω από την εκκλησία, έτσι ώστε να προσκυνήσει το μοναδικό κειμήλιο από την επίγειο ζωή της Παναγίας.

Μιλώντας στην Espresso, η Μαρία Αλεξάνδρου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ζωή της, δηλώνοντας μετανιωμένη για όλα όσα έκανε.

«Γυρίζω σελίδα στη ζωή μου. Αφήνω πίσω μου το παρελθόν. Μετανιώνω για όλα όσα έζησα και έκανα, μόνο που δεν μπορώ να τα διαγράψω. Έκανα πολλά λάθη, τα οποία αναγνωρίζω. Αλλά τα αφήνω όλα πίσω μου και κοιτάω μπροστά. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που βρέθηκα στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, ήθελα να προσκυνήσω το ιερό κειμήλιο για να πάρω δύναμη…».

 

Κύρια πηγή: iefimerida.gr