Παρών στο συλλαλητήριο κατά των νέων Θρησκευτικών ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης!

Παρών θα είναι στο συλλαλητήριο κατά των Νέων Θρησκευτικών ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος το οποίο διοργανώνουν τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών και η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος την Κυριακή 4 Μαρτίου στα Προπύλαια και ώρα 1μμ! Ήδη σε προ μηνών τηλεοπτικές δηλώσεις του ο κ. Ειρηναίος είχε σαφώς τοποθετηθεί:

«Πολύ απλά θα πώ: Δεν πρέπει να χάσουμε την ταυτότητά μας. Δεν πρέπει να χάσουμε αυτό που είμαστε. Σεβόμαστε τους πάντες και τα πάντα. Όλες τις θρησκείες, όλους τους ηγέτες των θρησκειών. Τα πάντα. Αλλά δεν θέλουμε να διαλύσουμε την δική μας Εκκλησία. Δεν είναι σωστό. Για ποιο λόγο; Για ποιο λόγο θα ταυτίσουμε, θα ανακατέψουμε τα πάντα;

Βεβαίως, μπορούμε να το κάνουμε ως μεγάλοι. Αλλά, να δώσουμε στα παιδιά μας, να συγχύσουμε τα παιδιά μας από μικρά; Σε αυτή την κατάσταση;
Εμείς, ως μεγάλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ότι θέλουμε. Αλλά, τα παιδιά μας να μην τους διδάξουμε αυτό που πρέπει να πιστεύουν; Αυτό που είναι; Αυτό που η Ελλάδα είναι;»

(26 Νοεμβρίου 2017 σε τηλεοπτική εκπομπή του Κρήτη TV).

Η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης σίγουρα  συνιστά μεγάλης σημασίας γεγονός καθώς είναι δεδομένο ότι θα δώσει ευρύτερο κύρος στο συλλαλητήριο και είναι ενισχυτικό του αγώνα των διοργανωτών του.

Όλοι λοιπόν να δώσουμε το παρών στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο συλλαλητήριο κατά των νέων Θρησκευτικών.