Γαστρονομία

Βρώσιμο Πρωτομαγιάτικο στεφάνι

1 Μαΐου 2018

Βρώσιμο Πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Συστατικά
20 μαρέγκες
115 γρ. μπισκότα βουτύρου του Άκη
100 γρ. φράουλες
300 γρ. σπιτικό παγωτό φράουλα

Μέθοδος Εκτέλεσης
Φτιάχνουμε έναν νοητό κύκλο διαμέτρου 20 εκ. πάνω σε ένα επίπεδο πιάτο ή μια πιατέλα.
Σπάμε τις μισές μαρέγκες μας, και τις τοποθετούμε στο περίγραμμα του κύκλου.
Σπάμε τα μπισκότα σε ακανόνιστα κομμάτια και τοποθετούμε και αυτά στον κύκλο.
Κόβουμε κάποιες από τις φράουλες στα 4, κάποιες στα δύο και κρατάμε και κάποιες ολόκληρες.
Τις  τοποθετούμε και αυτές στον κύκλο και μοιράζουμε το παγωτό μας σε 6 μπάλες των 50 γρ.
Τέλος διακοσμούμε με τις υπόλοιπες ολόκληρες μαρέγκες.

 

Πηγή: akispetretzikis.com