Η Pemptousia.tv σας προτείνει για σήμερα

Καθημερινά η διαδικτυακή Τηλεόραση της Πεμπτουσίας σας προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο παρακολουθείτε ζωντανά αλλά και ότι ώρα εσείς επιλέξετε.

Σήμερα, 1 Δεκεμβρίου, από το ζωντανό μας πρόγραμμα σας προτείνουμε να δείτε:

Στις 12:30 ο Δοξάκης Κομήτης, Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς – Ιστορικός, μιλά για τον συμβολισμό, την καθιέρωση και τις ιδιαιτερότητες που είχαν οι σημαίες κατά τη διάρκεια της Επανάστασης του 1821.

Στις 13:00 μην χάσετε την εκπομπή Μουσικές Βυζαντινές Διαδρομές με τον Πρωτοψάλτη Άκη Ν. Λιλιόπουλο.

Στις 14:00 ενημερωθείτε για την επικαιρότητα από το δελτίο ειδήσεων και αμέσως μετά στις 14:10 παρακολουθήστε άλλο ένα επεισόδιο της σειράς Μόνο μια φορά.

Στις 15:00 η Εκπομπή που ασχολείται με την πορεία των νέων καλλιτεχνών της παραδοσιακής μουσικής «Κάνουμε μουσική» και παρουσιάζει ο Παναγιώτης Σδούκος.

Στις 15:30 μπορείτε να δείτε το το Α’ μέρος από την 3η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και τον Σύνδεσμο Ορθοδόξων Χριστιανών Φοιτητών της Ρουμανίας.

Στις 16:05 Ο Αρχιμανδρίτης Ιερεμίας Γεωργαλής,, μιλάει για την προσωπικότητα, τη διδασκαλία και τη διακονία του Αγίου Αμφιλοχίου της Πάτμου.

Δεν πρέπει να χάσετε στις 16:50 τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου όπου μιλάει για το βιβλίου του Εγρήγορση και το προσκύνημα του στο Άγιον Όρος.

Στις 17:05 την εκπομπή Πρόσβαση με τον π. Γεννάδιο Μανώλη.

Στις 18:05 το τρίτο μέρος του Οδοιπορικού στα Βήματα του Αγίου Καλλινίκου.

Στις 19:50 η εκπομπή Μοναστήρια της Ομοδοξίας μας οδηγεί στην Ιστορική Μονή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, στο Λιβάδι Καρυάς Λευκάδας.

Και στις 20:10 ταξιδεύουμε στον κόσμο των βιβλίων με την εκπομπή «Ταξιδεύοντας με ένα βιβλίο και την Δήμητρα Μπαρώτα.